Spabad Falköping

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Vi hjälper dig lyxa till vardagen med ett spabad

Vi på Svensk Kylservice i Falköping är, som bekant, experter på värmepumpar och med det följer god kunskap också om produkter som ofta associeras med värmepumpar – som spabad. Varför spabad associeras med värmepumpar är för att de blir väldigt mycket mer ekonomiska att ha och använda om man kopplar dem till en värmepump. Att värma upp ett spabad kostar relativt mycket pengar om man använder traditionell uppvärmning, men med en värmepump blir det billigt.


Ett spabad blir billigt i drift med en värmepump

Efterfrågan på spabad på den svenska marknaden har vuxit snabbt här i Sverige och trycket på oss har varit kännbart, men vi har vägrat ta in några spabad i vårt sortiment eftersom vi inte ansett de produkter som funnits tillgängliga på marknaden har kunnat hålla måttet för svensk standard. Nu finns det dock spabad som lever upp till våra krav och i vår webbutik finner du spabad för alla behov. Surfa gärna in och ta en titt!

Spabad – en jättejacuzzi till trädgården

Ett spabad kan jämföras med en jacuzzi, men avsedd för utomhusbruk. Det är inte en swimmingpool, för tanken är att man ska använda uppvärmt vatten i den, dessutom är den mindre i storlek och brukar komma med en del specialfunktioner som:

  • Massage
  • Bubblor
  • Häftig design

Dessutom ligger ett spabad i regel ovanför marken, medan en swimmingpool sänks ned. Med ett spabad i trädgården kan man bada varma, sköna bad utomhus – året om. Inte bara är det en fantastisk lyx för en själv, men bjuder dessutom till en hel del festliga inbjudningsmöjligheter.

Det kostar en del att investera i ett spabad, men det är det värt – särskilt om du har en värmepump!

Välkommen till oss på Svensk Kylservice!

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar