Luftvärmepumpar Falköping

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar från Svensk Kylservice med garanti

Luft-luftvärmepumpar kallas även luftvärmepumpar och komfortvärmepumpar. Dessa värmepumpar är väldigt populära i sydligare länder eftersom de kan ge både värme och kyla efter behov. När det är kallt och rått värmer en luftvärmepump upp inomhus på nolltid och när det är varmt och klibbigt ute blir det fort svalt inne när man sätter igång sin luftvärmepump.


Så fungerar luftvärmepumpen

Det finns många olika värmepumpar och alla fungerar de ungefär på samma vis, det är värmekällan som skiljer sig. En luft-luftvärmepump hämtar värme från utomhusluften och för in den i huset direkt via luften, därav namnet luft-luft. Det finns luftvärmepumpar som hämtar värme från luften utomhus men istället för in värmen via ett vattenburet uppvärmningssystem och de kallas istället luft-vattenvärmepumpar.

En luftvärmepump som ska användas här i Sverige måste vara särskilt framtagen för vårt klimat, när temperaturen utomhus sjunker till många minusgrader får luftvärmepumpen arbeta hårt och blir det riktigt kallt förlorar den förmåga.

Man kan spara så mycket som 60 % på sin uppvärmning om man väljer att installera en luftvärmepump. Den är ett mycket bra komplement till annan uppvärmning.

Nackdelar genotemot andra uppvärmningssystem?

Den mest uppenbara nackdelen med en luftvärmepump är att den bara sprider värme i det rum den sitter så har man många rum som man vill få uppvärmda/nedkylda så är detta sällan en ultimat lösning. En luftvärmepump passar bäst som komplement till ett annat uppvärmningssystem, eller i stora, öppna lokaler.

Installation

Att installera en luftvärmepump är en snabb och enkel sak, vi på Svensk Kylservice genomför givetvis installationen åt dig om du så önskar.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar