Frånluftsvärmepumpar Falköping

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Söker du frånluftsvärmepump? - Vi har den rätta!

Funderar du på att installera en frånluftsvärmepump, eller bygger du nytt och vill installera frånluftsvärmepumpen från början, välkommen då till oss på Svensk Kylservice! Vi har ägnat oss åt värmepumpar i många år och erbjuder marknadens absolut bästa utbud av värmepumpar i vår webbshop.


Värmeåtervinning

Luften som lämnar våra hus genom ventilationssystemet är varm och genom att använda denna, redan uppvärmd luft, som värmekälla för en värmepump så återvinner man värmen på bästa sätt. Frånluftsvärmepumpar gör just detta och är idag standard när man bygger nya hus. En frånluftsvärmepump kopplas till det vattenburna uppvärmningssystemet samt till varmvattenberedaren och sänker uppvärmningskostnaderna för hushållet med ungefär hälften.

För att kunna installera en frånluftsvärmepump måste det finnas ett mekaniskt ventilationssystem och med fördel också ett vattenburet uppvärmningssystem. I de fall detta finns går det bra att installera en frånluftsvärmepump även i äldre hus.

Ett kriterium för att ens hus ska vara en kandidat för frånluftsvärmepump är att det inte är för stort, man brukar dra gränsen vid 200 m².

Ett slag för framtiden

Genom att installera en frånluftsvärmepump sparar man inte bara pengar, utan också miljö. Frånluftsvärmepumpar, liksom alla andra värmepumpar, är ett miljövänligt sätt att värma upp hemma. Luften är en förnybar naturresurs som inte tar slut eller på något sätt påverkas negativt av att användas för uppvärmning i hemmen. Man behöver inte vara någon miljöaktivist för att känna att det är viktigt med miljövänliga energilösningar, det räcker med att man önskar sig en grönskande framtid.

Vi har värmepumpar för alla behov och analyserar alltid dina behov tillsammans med dig innan vi rekommenderar vilken produkt du bör köpa. Vi hjälper givetvis också till med installationen av din frånluftsvärmepump, om du så önskar. Att installera en frånluftsvärmepump är en enkel sak för våra installatörer.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar