Luft-vattenvärmepumpar Falköping

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Alltid det bästa hos oss på Svensk Kylservice

När du väljer Svensk Kylservice som din leverantör av luft-vattenvärmepumpar och associerade produkter så vet du att du köper av högsta kvalitet. Kontakta oss i dag på Svensk Kylservice i Falköping så har du din egen luftvärmepump installerad och klar på några dagar!


Ett bra alternativ

Du som vill ha en effektiv, driftsbillig och pålitlig lösning för uppvärmning hemma har allt att vinna på att välja en luft-vattenvärmepump. Den allra bästa värmepumpen är bergvärmepumpen, men den är både dyr att installera och otillgänglig för en hel del hushåll. Då är luft-vattenvärmepumpen ofta det näst bästa alternativet – och tillgänglig för alla!

Luft-vattenvärmepumpar hämtar värme från utomhusluften och för in värmen via värmepumpen till ett vattenburet uppvärmningssystem. Värmen sprider sig jämnt i alla rum och kan sänka uppvärmningskostnaderna för hushållet med upp till 70 %. De initiala kostnaderna må kännas av, men för lång tid framöver kommer du att spara en hel del pengar på uppvärmningen av ditt hus. På bara några år har du betalt av din värmepump.

Olika hus är olika byggda och har olika behov, i vårt sortiment av luft-vattenvärmepumpar finns varianter för alla behov och vi genomför en grundlig analys av just ditt hushålls unika behov innan vi rekommenderar en värmepump för dig.

Miljövänligt är lönsamt

Det som är bra för miljön är bra för oss, särskilt om det dessutom är billigt. Att hämta värme från utomhusluften är både gratis och helt harmlöst för miljön. Luft är en förnybar naturresurs och påverkas inte över huvud taget av användandet av en värmepump. Elektriciteten som går åt för att driva en luft-vattenvärmepump är ungefär en tredjedel av den som skulle gå åt för att driva en värmelösning med direktel.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar